miercuri, 4 martie 2015

TUTORIAL: Colourful Spring Make-up

Acum că soarele îți face simțită prezența mai mult, a venit timpul să încercăm și un machiaj mai colorat. Destul cu nuanțele închise pe care le-am purtat toată iarna. Astăzi vă prezint un machiaj colorat, în nuanțe de albastru și roz, inspirat de culorile florilor de primăvară și de cerul senin. Această combnație este una care mie îmi place foarte mult și, mai mult decât atât, pune în valoare atât ochii căprui (grație albastrului), cât și pe cei albaștri (grație rozului). Deși am folosit mai multe culori, machiajul este destul de ușor de realizat, totul stă în estomparea culorilor!


Pasul 1: După ce am pregătit pleaopa cu o bază pentru fardul de pleoape, vom aplica un fard roz în pliu cu ajutorul unei pensule pentru blending.


Pasul 2: Pentru a intensifica pliul, aplicăm un fard mov cu ajutorul unei pensule de blending mai mică.
Pasul 3: În partea exterioară a pleoapei mobile vom aplica un albastru electric intens.
Pasul 4: În partea interioară a pleoapei vom aplica un fard turquoise sidefat, creând o trecere ușoară între cele două culori.
Pasul 5: Pentru a intensifica machiajul, vom aplica un fard negru în colțul extern. Cu ajutorul unei șervețel umed, ștergem fardul din colțul extern astfel încât să obținem o formă alungită.
Pasul 6: Conturăm pleoapa inferioară cu același albastru intens, pe care îl estompăm cu fardul roz folosit anterior.
Pasul 7: Finalizăm machiajul aplicând tuș, rimel și, opțional, gene false.








Aceștia sunt pașii pentru a obține acest machiaj colorat și îndrăzneț. Aștept sugestiile voastre pentru tutorialele viitoare!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search